KONFERENCECENTER

Konference i skønne omgivelser

SEVERIN

Middelfart

Mit navn er Jonas og jeg hjælper dig gerne et tilbud på dit næste arrangement: både hvis du er på udkig efter lokaler til et møde, et kursus eller en konference.


Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Velkommen til!

Mit navn er Jonas og jeg hjælper dig gerne med at booke dit arrangement i 2022. Udfyld blot formularen og så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os når som helst på

Severin er et konferencehotel, hvor man har friheden til at være sig selv og føle sig som noget særligt.

Vi kan tilbyde 16 moderne mødelokaler i alt med kapacitet fra 12-300 personer. Derudover har vi 11 mindre lokaler til gruppearbejde og mindre møder.

Mødelokaler

Vores restauranter ligger i hovedbygningen, og har en flot panoramaudsigt ud over Lillebælt og broerne. De lyse restaurantfaciliteter bruges til alle måltider til dit arrangement, men kan også reserveres til hyggelige middage og fester.

Panoramarestauranten

Gode snakke og hygge hænger sammen med at være på kursus. Vores loungeområde er hjertet i huset og bruges til at nyde frokosten, små middagsselskaber, de gode kager og kaffen samt de hyggelige snakke med vin i glasset.

Vi gør altid vores bedste for, at du forkæles med rigtig god mad til dit møde. Vores køkkenchef driver vores køkken med passion, lokale råvarer og fokus på vores klima. Vi elsker at benytte de små leverandører, som vi er omkranset af på Fyn, og alt vi tryller frem i køkkenet er med fokus på at det skal være grønt. lokalt og bæredygtigt. Vi har selvfølgelig det økologiske spisemærke med 30-60% økologiske råvarer.

Løftet fra køkkenet

Loungeområder

FACILITETER

I starten af 2022 indviede vi vores nye skønne konferencebygning med panoramaudsigt over Lillebælt og med masser af plads og højt til loftet – med lækker dansk design og lyst interiør.I vores nye rammer kan vi derfor garantere at dine deltagere kan føle sig trygge - også i en Corona-tid hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden.


Severin er omringet af natur og har panoramaudsigt ud over Lillebælt fra både restauranter og mødelokaler.Vi er beliggende 100 meter fra motorvejsafkørselen til Middelfart, og der er offentlig transport til stationen og IC3-forbindelser til hele landet, blot 100 meter fra Severin.Vi er placeret i et naturskønt område med vand, strand og skov lige i baghaven – oplagt til en aktiv pause eller en frisk gå- løbe- eller cykeltur.

Vores vigtigste mission, som moderne konferencecenter, er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse hos os, og som har nydt godt af vores skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst den severinske ånd, som vi aldrig vil give slip på.


Vi har – netop med baggrund i Severins særlige atmosfære, serviceniveau og ånd - de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin, og det er vi ydmygt taknemmelige og stolte over.

MØDER OG KONFERENCER 2022 – 2023

HVORFOR VÆLGE SEVERIN?

Severin er et konferencehotel, hvor man har friheden til at være sig selv og føle sig som noget særligt.

Book dine arrangementer nu – mens vi endnu har plads.

Bliv Kontaktet
✆ 63 41 91 00

Hos os på Severin får du altid

Kontakt os nu

Skræddersyet mødepakke tilpasset dine ønsker

Gratis rådgivning og hjælp før, under og efter din konference

Teknisk hjælp under dit møde, samt professionel hjælp til online- og hybrid-konferencer

24 timers hjælp fra smilende Severinere under dit ophold

Standard AV-udstyr og gratis WiFi

Mødeforplejning med sans for bæredygtighed og økologi

Mulighed for overnatning – vi har 107 værelser

Gratis parkering

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel om din næste konference eller dit næste møde eller kursus. Du får svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på +45 63 41 91 00

FORESPØRGSEL

Udfyld felterne herunder for at sende os en uforpligtende forespørgsel om din næste konference eller dit næste møde eller kursus. Du får svar inden for en arbejdsdag. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på
+45 63 41 91 00

Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

+45 63 41 91 00

CVR NR.: 31 93 63 30